was successfully added to your cart.

Cart

Multi Power Weekend

Van 27 t/m 29 januari vond in Someren het Multi Power Weekend plaats voor alle medewerkers van Mise en Place. Het MPW (zoals het Multi Power Weekend wordt afgekort) ging dit jaar over de focus op de jobpers, selfmanagement, leren en ontwikkelen en duurzaam bouwen aan onze cultuur. Opnieuw werd er naar voren gekeken om zo grenzen te verleggen en onze verwachtingen en fantasieën te overtreffen. Dit alles rondom het thema 207LEAD! Freelance journalist Annelinde Hoogendam uit Rotterdam was ook bij het MPW aanwezig, en zij vertelt hoe ze het MPW heeft ervaren…

Afgetakeld zit ik zondag rond een uurtje of vier in een Mise en Place Upje. Mijn kussen onder mijn hoofd, iemand anders zijn tas naast mij op de achterbank. Buiten zoeft het Brabantse landschap aan mij voorbij. De borden met ROTTERDAM erop doemen al in de verte op en terwijl ik mijn ogen sluit denk ik nog eens terug aan de afgelopen drie dagen.

Dag een

‘’Hoi! Dit is je goodie bag, daar kan je kijken waar je slaapt en echt heel veel plezier he!’’ zegt het meisje achter de incheck tafel enthousiast. Ondertussen valt mijn jas van mijn koffer en ben ik mijn mobiel alweer kwijt. ‘’Ja, bedankt! Komt goed. Dankjewel. Ik heb hem, ja hoor. Harv, ik ben mijn mobiel kwijt, jij hem gezien?’’ Op het plein voor het huis zijn er al mensen aan het voetballen, je kan het gebabbel uit de eetruimte al horen. Met mijn mede jobpers heb ik al gauw mijn kamer gevonden en het feest kan beginnen. In onze Rotterdam truien hossen we naar de plenaire zaal. Het gaat snel. Het ene moment staan we Uptown Funk te dansen, het volgende moment hebben we een date voor het galadiner en niet veel later zitten we in groepjes te bedenken wat voor ideeën we hebben bij Talent, Team, Top Partner en Teacher.

mpw-mise-en-place

207LEAD

Het nieuwe thema voor 2017 is 207Lead. We hebben vooral geleerd dat we gaan focussen op self managing teams die samen de leiding nemen, in plaats van dat er maar één iemand de baas is. Als je dat nog niet wist.. hierbij.  Aan het einde van de avond uiteraard een borrel en als je echt goed bezig was, slapen rond een uur of 12 (of half 5, wat je liever wilde.)

galadiner-mpw-mise-en-place

Dag twee

Dat was dag 1. Nou kan ik dag 2 natuurlijk op dezelfde manier vertellen, maar dag 2 was wel echt een lange inspirerende dag. Sporten, ontbijten, State of the Union van Charles van Goch, keynote speech van Luc van Bussel over de ultieme gastvrijheid, lunch, workshops over onder andere decision making, selfleading teams, netwerken en LinkedIn. Waar je overigens echt heel veel kon leren wat je kan toepassen niet alleen op de werkvloer, maar ook in je toekomst en het leven buiten Mise en Place. Vervolgens korte presentaties over Cuise, CAB, het Chateau, MeP Events en Happiness, een keynote van Bas van der Putten en uiteraard een goede 19 dansjes tussendoor. In de avond een fantastisch galadiner waar Groningen de Valuesprijs won, Amsterdam de Academy prijs en het Chateau de Perfomance prijs en we sloten de dag uiteraard af met een borrel die tot een uurtje of half 4 duurde. In een notendop verteld natuurlijk.

state-of-the-union-charles-van-goch-tijdens-mpw-mise-en-place

Dag drie

De laatste dag was er een hele leuke MapsTell workshop in de ochtend waar we dieper op onze MEPS kleuren ingingen en daarmee ook de vestiging in kaart brachten. Deze workshop was vooral goed voor de bonding binnen de vestiging. Daarnaast is het natuurlijk altijd interessant om meer over jezelf te weten te komen! Ik.. expressief, impulsief en een babbelaar? Nee.. echt? Vervolgens nog een keer een dansje en de dag werd afgesloten met een gezamenlijke opruimsessie. Ontbijt? Ik ben bang dat ik toen nog lag te slapen.

Als ik dan mijn ogen weer open in die Mise en Place Up, bijna bij huis, kan ik mij vooral herinneren hoe leuk het was om alle MePpers allemaal bij elkaar te hebben en hoeveel binding er binnen onze regio’s is geweest. Ga ik met een goed gevulde notitieblok naar huis en kan ik niet wachten om binnen onze vestiging hard aan het werk te gaan met de nieuwe ideeën die zijn bedacht tijdens het MPW. Wie weet wat we nog allemaal kunnen bereiken..

meps-kleuren-tijdens-mpw-mise-en-place

Ook deel uitmaken van een inspiratievolle club toppers?

Meld je nu aan als jobper en werk waar, wanneer en met wie jij wilt!

cab

Author cab

More posts by cab